+ Reply to Thread
Results 1 to 8 of 8

Thread: Forum glitch or not?

  1. #1
    tbert is as tbert does tbert's Avatar
    Member#
    25
    Join Date
    Jun 2007
    Location
    Bisquey Rusiness

    Default  Forum glitch or not?  
      
      

    Normally, when I click on New Posts and view the last post of a thread, I hit Top then New Posts, and the thread I just read disappears from the New Posts list.

    This is no longer happening. The thread remains in the New Posts list even after I read it. Is this happening to anyone else, or am I (or my PC is) losing it?
    Stupidity angers me.
    If it weren't for the last minute, nothing would get done.
    NSOP snapshooter


    • Advertising

      advertising
      newschoolofphotography.com
      has no influence on the ads
      that Google displays.



        
       

  2. #2
    Worn out shutter BobbyT's Avatar
    Member#
    209
    Join Date
    Jan 2008
    Location
    Out of nowhere!

    Default          

    I cleaned out the cache and cookies on my browser and that seems to have fixed this for me.

  3. #3
    tbert is as tbert does tbert's Avatar
    Member#
    25
    Join Date
    Jun 2007
    Location
    Bisquey Rusiness

    Default          

    I should probably try that. It wasn't doing it on the desktop. It has to be specific to the laptop.
    Stupidity angers me.
    If it weren't for the last minute, nothing would get done.
    NSOP snapshooter

  4. #4

    Default          

    I own this joint!
    gear list.
    yesterday is history, tomorrow a mystery, today is a gift, that's why it's called the present.

  5. #5

    Default          

    Have you restarted your computer?
    Check your modem, what lights are on?

  6. #6
    Worn out shutter BobbyT's Avatar
    Member#
    209
    Join Date
    Jan 2008
    Location
    Out of nowhere!

    Default          


  7. #7

    Default          


  8. #8
    tbert is as tbert does tbert's Avatar
    Member#
    25
    Join Date
    Jun 2007
    Location
    Bisquey Rusiness

    Default          

    Quote Originally Posted by thomps6s View Post
    Have you restarted your computer?
    Check your modem, what lights are on?

    I rebooted it. It's ok now.
    Stupidity angers me.
    If it weren't for the last minute, nothing would get done.
    NSOP snapshooter

+ Reply to Thread Go Back to forum

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts