PDA

View Full Version : Cloning a background


Please support NSOP by using our affilaites:
      Receive a FREE GIFT from Think Tank Photo

   Camera Gear Rentals   

AJPhoto84
03-29-2014, 06:13 PM
Anyone want to have a go at this? It seems like something simple that I should be able to do, but I can never get it to look smooth...

http://img.photobucket.com/albums/v649/ashleyjanew/DSC_0163background_zps0e49ccf3.jpg

Idjiit
03-29-2014, 06:56 PM
I would start by blowing it out (making the background white, which you can do a bunch of ways, and then I'd likely "stretch" the background so that there's enough. Just lasso, copy/paste a new layer and resize. Cloning would likely be harder in this case.

Bleufire
03-31-2014, 04:27 PM
You'd probably get a better result by adding a link to the RAW if available. Use Dropbox and make a public link for example.